Başkan Akgül’e 'geçmiş Olsun' Ziyareti

Hafta sonu katıldığı bir düğünde silahla havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı...

Hafta sonu katıldığı bir düğünde silahla havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e çok sayıda vatandaş 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Rapor ve izin almadan görevine devam eden Başkan Akgül’e, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş 'geçmiş olsun' dedi.
Ziyaretçilerine teşekkür eden Akgül, düğünlerde, asker uğurlamalarında, maç sonrası silah atma alışkanlığının artık tamamen bitmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Akgül, “Olayın yaşandığı düğünde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu çok sayıda vatandaş vardı. Allah korusun daha kötü bir olayla karşılaşabilirdik. Bu olaydan millet olarak önemli dersler çıkarmalıyız. Arayan, merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten bütün vatandaşlara teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: