Başkan Akgün: “muhtarlar Mahallenin Sesidir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlarla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Albatros Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlarla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Albatros Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Akgün, demokrasinin en küçük yapı taşı olan muhtarlara devletin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarların sorunlarını teker teker dinleyerek, durum değerlendirmesini birlikte yaptı. Muhtarların halka ulaşmada en önemli faktör olduğunu vurgulayan Başkan Akgün, “ Büyükçekmece 23 mahalleden oluşan büyük bir ilçe. Her mahallenin bize göre sesi soluğu mahalle muhtarlarımızdır” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükçekmece için muhtarlarla el birliği yaparak halka daha iyi hizmet sunmanın asli görevleri arasında olduğunu söyleyen Başkan Akgün, “ Bu güne kadar koyduğumuz hedeflerin yüzde 75’ine ulaşmış durumdayız. 2013 yılında bunu bitirmiş olacağız. Bu başarıya ulaşmakta tabi ki muhtarlarımızın büyük bir payı var. Her birinize ilçe halkımız adına sonsuz şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu. Ekonomik şartlar her ne olursa olsun ilçe genelinde mutlaka kayda değer yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Bizim ortak amacımız halka daha iyi hizmet sunmaktır. Şartlarımız ne olursa olsun muhtarlarımızla el ele vererek Büyükçekmece’nin dört bir yanına hizmet götürmeyi kendimize hedef edinmişiz.”

Muhtarlarla düzenlenen koordinasyon toplantısına, Belediye meclis üyesi Ahmet şahin’in yan sıra Büyükçekmece Belediye Başkan yardımcıları Reşit Oral, Nuraydın Sak, Zafer Özsayın ile birlikte Fatih mahallesi muhtarı Altan Kaya, Karaağaç mahalle muhtarı Nejat Doğan, Cumhuriyet mahalle muhtarı İhsan Alev, Dizdariye mahalle muhtarı Celal Büyüközer, Çakmaklı mahalle muhtarı Erkan Eski, Pınartepe mahalle muhtarı İbrahim Işık, Muratçeşme mahalle muhtarı Birol Bozkurt , Batı köy mahalle muhtarı S.İlhan Yıldız, Güzelce mahalle muhtarı Orhan Kotan , Kumburgaz-Bahçelievler mahalle muhtarı Hüseyin Aydın, Kumburgaz-Yeni Mahalle muhtarı Şenol Yeşilırmak , Tepecik- Ulus mahalle muhtarı Sabri Kartal , Tepecik- Hürriyet mahalle muhtarı Murat Özışık, Türkoba mahalle muhtarı Saffet Gedik, Celaliye mahalle muhtarı Kemal Soyat, Kamiloba mahalle muhtarı Mehmet Bursalı katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz