Başkan Akgün okul gezilerine başladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geleneksel hale getirdiği okul gezilerine başladı.

İlk olarak Büyükçekmece İlköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Akgün, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Sonrasında okul Müdürü Fazilet Ağır ve öğretmelerle sohbet eden Başkan Akgün, Büyükçekmece İlköğretim okulunun birçok okuldan daha iyi bir yerde olduğunu söyledi.

4+4+4 nedeniyle okul bahçesinin bölünmesine de değinen Başkan Akgün, bölünmeyi onaylamadığını belirterek; “Okul bahçesinin tel örgülerle örülmesi ne kadar doğru olabilir. Bu örgüler sadece öğrencilerin oyun alanlarının kısıtlanmasına ve okul bahçesinde kötü bir görüntü oluşmasına neden oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükçekmece ilköğretim okulundan sonra Batıköy Memurdan Armağan İlköğretim okuluna giden Başkan Akgün, Okul Müdürü Halis Akbaba ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulun eksiklerini tek tek dinleyen Başkan Akgün okul bahçesinde bulunan çocuk parkının tamamlanması talimat vererek en kısa zamanda bitirileceğini söyledi.

Okul gezilerine Tepecik İlköğretim okulunda devam eden Başkan Akgün, Okul Müdürü Davut Sağsöz ile gezdiği sınıflarda öğrencilere sözlü sınav yapmayı da ihmal etmedi. Sorduğu ilk soruyu cevaplayan öğrenciye de okul haçlığı vererek ödüllendiren Başkan Akgün; “Yeni nesillin çok iyi yerlere geleceğine inancım tamdır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz