Başkan Akgün’den 7 Saatlik Aralıksız Denetleme

Uzun soluklu denetimleri ile bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz Pazar günü tam...

Uzun soluklu denetimleri ile bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz Pazar günü tam 7 saatlik denetleme yaptı.

Pazar gününün erken saatlerinde Belediye Meclis üyeleri, müdürler ve teknik ekip ile birlikte kordonboyu mevkiinden denetimlerine başlayan Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Ekibinin bölgede yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyerek, Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’a gerekli talimatlarda bulundu. Denetleme esnasında belediye meclis üyelerinin de fikirlerini alan Başkan Akgün, sırasıyla Büyükçekmece Postabaşı, Mimaroba, Sinanoba, Muratçeşme, Güzelce, Kumburgaz ve Tepecik’te ki yapımı devam eden ve tamamlanmış çalışmaları yerinde kontrol etti. Yapılan bazı çalışmalardan memnun olmayan Başkan Akgün bu çalışmaların tekrar gözden geçirilmesini ve yeniden yapılmasını isteyerek, “Yaptığımız çalışmalara özen göstermeliyiz, halkımızın gözüne hitap etmeliyiz. Öncelikle amacımız insanlarımıza kaliteli hizmet vermektir” dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 7 saat süren denetimin ardından son olarak inşaatı devam eden Büyükçekmece Belediyesi yeni binasında da denetimlerde bulunan Başkan Akgün ve belediye meclis üyeleri inşaat yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: