Başkan Akgün’den Kahvehane Ziyareti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kahvehaneleri ziyaret ederek Kumburgaz'da 2013 yılında yapılacak hizmetler hakkında...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kahvehaneleri ziyaret ederek Kumburgaz'da 2013 yılında yapılacak hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Geçen günlerde okul ziyareti sonrasında bir kahvehaneye giden Akgün, Kumburgaz'da yapılacak hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Akgün’ü karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Belediye Meclisi Üyesi Coşkun Kaynak ve Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar ile birlikte kahvehaneleri gezen ve imar konusuna değinen Başkan Akgün, ruhsat konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Görevinin halkın refahını sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Akgün; “Kumburgaz için çeşitli konularda dedikodular ortalarda dönüyor. Ruhsatsız yerlerin yıkımı başladı gibi. Sizden ricam benim ağzımdan çıkmayan hiçbir söze inanmayın. Söz konusu olan sizi zor durumda bırakmak değil sizlere kolaylık sağlamaktır” dedi.

Reklam
Reklam

YOL SORUNU KALMAYACAK

Kumburgaz'da, yol sorununun kalmayacağı sözünü veren Başkan Akgün, şöyle konuştu: “Kumburgaz'da sahil ve yan yol üzerindeki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sıra E-5 üstü tarafın alt yapısıyla birlikte yollarını tamamlamak. 2013 yılı çalışmaları arasında yer alıyor. 2013 yılında teknik ekibimle birlikte hummalı bir çalışmaya girerek yol sorunlarını ortadan kaldırmış olacağız.”

Kahvehanede gerçekleşen sohbetin ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Akgün, güzel günlere az kaldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: