Başkan Akın Direksiyona Geçti

Altyapı projelerine hız veren Ortaklar Belediyesi, karayolları standardında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları ile merkezde bulunan ana...

Altyapı projelerine hız veren Ortaklar Belediyesi, karayolları standardında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları ile merkezde bulunan ana yolları modern bir görünüme kavuşturdu.

Bütünleştirilmiş Büyükşehir Yasası’Na rağmen yeni bir ilçenin temellerini attıklarını söyleyen Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın’daki tüm yerel yöneticileri projelerini yakından incelemeleri için Ortaklar’a davet etti.

Ortaklar’ın marka değerini ön plana çıkarmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın yakından takip ettiği çalışmalar, Hürriyet ve 7 Eylül caddelerinde yoğunlaşırken; şantiye görünümündeki kent merkezi modern bir çehreye kavuşmak için gün sayıyor.

Reklam
Reklam

Ortaklar’ın tüm alt ve üstyapısını tek bir proje olarak ele aldıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Ümmet Akın; içme suyu, atık su ve kanalizasyon şebekesini baştan aşağı yenilediklerini, sıcak asfaltlama çalışmaları öncesi elektrik kablolarının yer altına alındığını, telefon hatlarının da elden geçtiğini kaydetti. Başkan Akın, ‘‘Karayolları standardında yapılan yeni asfalt yollar, uzun süre Ortaklar’a hizmet edecek nitelikte. Modern bir şehircilik anlayışı ile ilçe olmanın ön şartlarını yerine getiriyoruz. Büyükşehir belediyelerinin bile zorlanarak yaptığı bir yatırımı elbirliği ile gerçekleştirdik” dedi.

Modern Belediyecilik hizmetlerinin gerektirdiği tüm kriterleri Ortaklar’da tek tek hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın’da dahi olmayan bir proje ile Ortaklar’da bulunan tüm yolların karayolları standardında asfaltlanacağını müjdeledi. ‘‘Aydın’ın en önemli markalarından olan Ortaklar’a yakışır yol ve caddelerimiz olacak. Belediye personeli ve Meclis üyelerimiz ile, elbirliğiyle önemli bir yatırıma imza attık’’ diyen Başkan Akın, belediye olarak yolların onarımında hafta sonları dahil geç saatlere kadar canla başla çalışan personeline de teşekkür etti.

Reklam
Reklam

ENGELLER KALKACAK, ORTAKLAR’A YAKIŞACAK

Asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırımların granit taşlarla yenileneceğini kaydeden Başkan Akın; yol çalışmalarının her aşamasında yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde tuttuklarını ifade etti. Akın; yapılan çalışmayla yolların şehir estetiğine uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı, yaya trafiğinin ise her mevsim rahat olmasını hedeflediklerini söyledi. Engelli rampaları, uyarı levhaları ve tretuvarlar çalışmaları ile engelli vatandaşlarımızın günlük hayata daha fazla adapte olacağının altını çizen Başkan Akın; ana arterlerde yapılacak ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmalarının da Ortaklar’a hak ettiği görselliği katacak özellikte planlandığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: