Başkan Akın Yaşlılar Haftasını Kutladı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası dolayısı...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında, yaşlılara her zaman aynı ilgi, sevgi ve saygıyla yaklaşılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, "Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Yaşlılarımız, tarih köprümüzdür.Onlar kültürümüzü ve değerlerimizi bu günlere taşıyan en kıymetli varlıklarımızdır. Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak toplumun her ferdinin görevidir.Bu bağlamda onlara sadece bu hafta içerisinde değil her zaman aynı ilgi, sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Bu duygularla, değerli büyüklerimizin ellerinden öper sağlıklı,mutlu ve huzurlu uzun ömürler dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: