Başkan Aksoy, Albay Ulukaya’yı Ziyaret Etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesi Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Albay...

Karabük’ün Safranbolu ilçesi Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Albay Cihan Ulukaya’ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nda Alay Komutanı Yardımcılığı görevini yürütürken Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı olarak atanan Albay Cihan Ulukaya, ziyaretten ve Dünya Miras Şehri Safranbolu’da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, kentin gelişimi ve huzuru için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini söyledi. Başkan Aksoy ise, “Öncelikle Manisa iline atanan alay komutanımız Cihan Ulukaya beyefendiye yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler Safranbolu yöneticiler olarak her alanda ortak çalışmalar içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz. Bu hizmet dönemleri içerisinde görev değişiklikleri olabilmekte. Daha önce görev yapan ve Safranbolu’nun gelişiminde katkı sağlayan tüm komutanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Ulukaya ile de güzel işlere imza atacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Aksoy, daha sonra Albay Cihan Ulukaya’ya SAKEM’de üretilen ve Safranbolu motifleri taşıyan el yapımı hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: