Başkan Aksoy’a Att’den Ziyaret

Karabük Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATT) yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.Karabük...

Karabük Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATT) yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

Karabük Acil Tıp Teknisyenleri Derneği İl Temsilcisi Ümit Topçuoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Çevik ve Karabük Sağlık -Sen Başkanı Selçuk Taşyapar, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti. Gerek geçtiğimiz günlerde yapılan ve ev sahipliğini Safranbolu Belediyesine bağlı bulunan SAKEM’in yaptığı eğitim semineri, gerekse yeni dönemde yapılacak seminerler için tahsis edilecek olan SAKEM toplantı salonu ve Başkan Aksoy’un bizzat yanlarında olduğunu bildiklerini ifade ederek teşekkürlerini iletmek için ziyarete geldiklerini belirten Topçuoğlu, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmaları da beğenerek takip ettiklerini dile getirdiler. Başkan Aksoy ziyaretten doyduğu mutluluğu dile getirirken, “Gerek Karabük’teki gerekse Safranbolu’daki sağlık yapılanmasını bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Eğitim konusunda Safranbolu’yu merkez yapmak adına çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde SAKEM’de yapılan eğitim seminerinin gerek eğitim gerekse eğitime girenler açısında oldukça başarılı geçmesi bizleri sevindirdiği kadar sağlık birimlerinin eğitimlerini yeniden burada yapma isteklerinin doğmasına sebep olmuştur” dedi.

Reklam
Reklam

“SAĞLIK VE EĞİTİME DESTEK OLUYORUZ”

Safranbolu Belediyesi olarak sağlık ve eğitime her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Aksoy, “Sağlık birimlerinin yapacakları her türlü eğitime katkı sağlamaktan büyük sevinç duyarız. Bu arada Safranbolu Devlet Hastanesi’nin ihalesinin tamamlandığını, ihale sonucunun ilan edildiğini ve imza aşamasında olduğunu belirtmek ve sözleşme aşamasının derhal tamamlanarak inşaat çalışmalarının başlayacağını söylemek isterim. Yeniden yapılacak olan Hastanemizin çağın şartlarına uygun bir hastane ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

“İNSANLARIMIZ ARTIK ANKARA’YA İSTANBUL’A GİTMEYECEKLER”

Yenişehir bölgesinde yapımı devam eden ve Mayıs ayı gibi hizmete girmesi planlanan, bölgenin en büyük hastanesinin de Tıp Fakültesi ile birlikte yürüyecek olması nedeni ile Karabük’e birçok profesörün, doçentin gelmesi demek olduğunu dile getiren Başkan Aksoy şunları söyledi:

“Artık hemşerilerimiz il dışına çıkmak zorunda kalmayacaklar. Karabük’te de tedavilerini yürütebilecekler.”

Reklam
Reklam

Başkan Aksoy son olarak ziyaret için ATT ve Sağlık-Sen Başkan ve il temsilcilerine eğitim çalışmalarında Safranbolu Belediyesi’nin üzerine düşen görevi yerine getireceğinin sözünü vererek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: