Başkan Aktaş Esnaf İle Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uzun Sokak esnafı ile bir araya geldi.Belediye Başkanı Alinur Aktaş,...

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uzun Sokak esnafı ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye başkan yardımcıları Turgay Yel ve Yusuf Şen, Zabıta Müdürlüğü, İmar İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de hazır bulunduğu bir toplantı tertip ederek, Uzun Sokak esnafıyla buluştu. Aktaş, İnegöl’ün Türkiye’nin canlı şehirlerinden birisi olduğunu belirtti. İnegöl’ün her caddesi ve her sokağı ile önemli olduğunu kaydeden Aktaş, "İlçemiz sosyo-ekonomik yapısıyla, nüfusuyla ticaretiyle gerçekten Türkiye’nin canlı şehirlerinden bir tanesi. Bunu daha nasıl canlandırabiliriz noktasında uzun sokak ve civarındaki esnafımızın oluşturduğu komisyonla bir araya geldik. Arkadaşlarımız kurdukları komisyon marifeti ile bazı kararlar almışlar. Bu noktada biz de taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Uzun sokak için oluşturulan komisyon üyelerinin düşüncelerini detaylıca paylaştıkları toplantıda; sokakta yapılması gereken iyileştirmeler, belediye ve esnafa düşen sorumlulukların neler olduğu, görüşüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: