Başkan Alaydın, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve 60'a yakın akademisyenle yemekte bir araya

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve 60'a yakın akademisyenle yemekte bir araya geldi.

Belediye Toplantı Salonu'nda verilen yemekte konuşan Alaydın, akademisyenlerin fikirlerini önemsediklerini ve bundan sonra da akademisyen ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Belediyenin faaliyetleri hakkında da kısa bir sunum yapan Alaydın, "Hocalarımızın görüş ve önerileri bizim için önemli. Bizi kırmayarak davetimize icabet eden hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yemeğe, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Mükremin Apaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nesrullah Tanglay, AK Parti Genel Meclis Üyesi Cemalettin Kinç ve akademisyenler katıldı.

Muhabir: Yunus Okur / Berin Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: