Başkan Alaydın, Kulüp Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

BİTLİS (AA) - Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, kent merkezinde faaliyet gösteren spor kulübü yöneticileriyle kahvaltıda buluştu.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, kent merkezinde faaliyet gösteren spor kulübü yöneticileriyle kahvaltıda buluştu. Şerifbey Seyir Terasında düzenlenen programda konuşan Alaydın, amatör sporların gelişmesi için spor kulüplerine her zaman destek olduklarını söyledi. Çocukları spora yönlendirmek için belediye olarak yaz aylarında kamp programları yapacaklarını ifade eden Alaydın, belediye olarak çocukları spora kazandırmak için çeşitli çalışmalarda bulunacaklarını sözlerine ekledi. Kulüp yöneticileri ise Alaydın'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Programda "Bitlis Sporuna Destek Platformu" adı adında bir platform kurma kararı alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: