Başkan Alaydın Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret etti

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, il merkezindeki Kur'an kurslarını ziyaret etti. Eşi Banu Alaydın, İl...

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, il merkezindeki Kur'an kurslarını ziyaret etti.
Eşi Banu Alaydın, İl Müftüsü Ali İmran ve Müftü Yardımcısı Ali Tom ile birlikte ilk önce Yükseliş Mahallesi'ndeki Mescit Düzü Kur’an Kursu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Alaydın, kız öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve eşarp, erkek öğrencilere ise Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Belediye başkanının kurs öğrencilerini ziyaret ederek hediyeler vermesine teşekkür eden İl Müftüsü İmran Kılıç, kursun ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda Alaydın'ın önemli katkıları olduğunu ifade etti. Kılıç, “Başkanımız daha önce olduğu gibi bugün de Kur’an kurslarımızın eksikliklerini giderme hususunda katkıları oldu. Bu hususta teşekkür ediyorum.” dedi.
Bir ay öncede yaz Kur'an kursuna katılan öğrencileri ziyaret ettiğini belirten Başkan Alaydın, “İlk ziyaretimde Kur’an-ı Kerim öğrenmeye gelen öğrencilerle yapmış olduğum sohbet esnasında, en iyi kim Kur’an-ı Kerim öğrenir ve dereceye girerse hediye vereceğimi belirtmiştim. Ancak cami imamı ile son görüşmemden sonra bütün öğrenci kardeşlerimizi, bacılarımızı ödüllendirmek istediğini söyledi. Bugün sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, Herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri verildi. Belediye Başkanı Alaydın ve beraberindekiler sırasıyla Mescit Düzü Camisi Erkek Kuran Kursu, Gökmeydan ve Küllütepe Bayan Kur’an kurslarını da ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz