Başkan Alçay, Seçmenine Hesap Verdi

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay her yıl olduğu gibi seçmenleri ile bir araya gelerek Belediye Başkanlığı yaptığı dört yılın hesabını verdi.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay 3. kez Belediye düğün salonunda seçmenleri ile bir araya gelerek Belediye Başkanlığı yaptığı dört yılın hesabını verdi. Toplantıya Eskil Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Oruç, yönetim kurulu, Eski Belediye Başkanı Necati Belgemen ve Yaklaşık 1500 civarında Eskillinin katıldı. Toplantıda Başkan Alçay, 4 yıllık çalışmalarını anlatarak yaptığı harcamalarında tek tek hesabını seçmene vererek büyük alkış aldı.

Toplantı öncesi slâyt gösterisi ile İlk önce eskilin tarihi ve 4 yılda Eskil'e yapılanlar gösterime sunuldu. Daha sonra nereye ne harcayıp hizmet yaptığını slâyt gösterisi ile halka izletip tek tek anlatan Alçay, ayrıca 2013 yılında yapacağı projeleri de halka anlattı.Toplantının sonunda seçmene burada olduğunu ve yanlışım varsa yakamdan tutun diyerek seçmenden alkış alan Alçay yaptığı konuşmada da şunları söyledi:

Reklam
Reklam

‘’Asıl olan millettir, esas olan halktır, halkın iradesidir. mührün de her tür yetkinin de sahibi esasında millettir, halkın taa kendisidir. Bu sebeple ben de yaptıklarımın bir muhasebesini yapmak mecburiyeti hissettim. Her Başkan gibi, her temsilci gibi yetkinin esas sahibine, yani sizlere hepimiz her zaman hesap verebilir olmalıyız.”

“ İlçe tarihinin en büyük hizmetleri 4 yılda yapılmıştır, birileri bu hizmetlerden memnun olmayabilir. Bizim kavgamız siyasilerle siyaset kavgası değil, sizlerle kavgamız var bu kavgada halkımızı daha ne gibi hizmetler verebiliriz kavgasıdır. Kişisel kavga ve nifakı bir tarafa bırakarak derdimiz kavga değil hizmet olmalı bende bunu yapıyorum." dedi.

Bunca yaylamız bugüne kadar neden ihmal edilmiş? Diye Alçay, "Ben elimden geldiği kadar yaylalarımıza da hizmet etmeye çalışıyorum. Bu sene hemen hemen hizmet götürmediğimiz yayla kalmayacak. Belediye bütçemizi seçim bütçesi yapmayacağız, normal hizmetlerimize devam edeceğiz. " şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: