Başkan Alemdar: Karla mücadelede yalnız bırakıldık

Sakarya'nın Karasu ilçesi Kurudere Belde Belediyesi karla mücadeleyi kısıtlı imkanlarla sürdürüyor. Başkan Mehmet Alemdar, kiraladıkları...

Sakarya'nın Karasu ilçesi Kurudere Belde Belediyesi karla mücadeleyi kısıtlı imkanlarla sürdürüyor. Başkan Mehmet Alemdar, kiraladıkları kepçe ile yolları açmaya çalıştıklarını ancak karla mücadelede yalnız bırakıldıklarını söyledi. İlçe ve İl Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin desteklerini beklediklerini kaydetti.

2 aydır kar yağışının aralıklarla sürdüğünü ve beldenin yolunu açık tutmak için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Alemdar, özel idare yetkililere sitem etti. Alemdar, "Bu zamana kadar bize kimse yardımcı olmadı ve ben kaç defa gereken yerlere resmi yazı yazdım ama maalesef yardımda bulunmadılar. Bizlerde burada kendi imkânlarımızla karla mücadele etmeye devam ediyoruz. Belediyemize ait kepçe çalışmalar sonucunda arıza yapınca mecburen bir kepçe kiralayarak karda mücadelemize devam ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu güne kadar karla mücadele için 3 bin litre mazot harcadıklarını ve maddi imkansızlıklara rağmen mücadeleyi sürdürdüklerini vurgulayan Alemdar, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızı mağdur bırakmamak için ekiplerimiz canla başla karla mücadele etmeye devam ediyor. Artık iyice tükendik ve bir daha böyle bir kar yağarsa vay halimize. Kepçeye koyacak mazotumuz bile olmayacaktır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz