Başkan Alıcık, Umre'den Döndü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 9 gün süren Umre ziyaretini tamamlayarak ilçeye döndü.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 9 gün süren Umre ziyaretini tamamlayarak ilçeye döndü.

Öğlen saatlerinde Nazilli'ye gelen Alıcık ve beraberindeki heyeti MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat ile partililer tarafından karşıladı. Yıllık izne ayrıldığı 10 günlük sürenin 9 gününü Umre'ye giderek değerlendiren Başkan Alıcık, Mekke ve Medine'ye gitmenin heyecanını her Müslüman'ın yaşaması gerektiğini söyledi.

"NAZİLLİ'Yİ ÇOK ÖZLEDİM"

Reklam
Reklam

Yeniden kutsal topraklara gitmeyi düşündüğünü kaydeden Alıcık, "Orada olmanın heyecanı bir başka. İnsan bin defa gitse de ilk defa gittiği zamanın heyecanını yaşayacaktır. O manevi atmosferde insan kendini çok huzurlu hissediyor. Orada sorun ve sıkıntı yaşamadım. Herkes için dua ettim. Allah'ın herkese huzur, barış, sağlık, mutluluk getirmesi için gece gündüz dua ettim. Allah gidemeyenlere de nasip etsin" dedi. 9 günlük sürede sakal bıraktığı gözlenen Haluk Alıcık'ın Nazilli'ye bol-bol zemzem suyu getirttiği öğrenildi. Başkan Alıcık, Nazilli'yi çok özlediğini ifade ederek ilçe genelini gezeceğini belirtti. İlçede yapılan yol çalışmalarını yerinde görmek istediğini dile getiren Alıcık, "izne de ayrılsam aklım hep Nazilli'deydi" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: