Başkan Alıcık, Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye tarafından vatandaşlara verilen iftar sofrasında vatandaşlarla iftarını açtı. Başkan...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye tarafından vatandaşlara verilen iftar sofrasında vatandaşlarla iftarını açtı. Başkan Alıcık, yemek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara yemek de dağıttı.

Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi kışlık düğün salonunda kurulan iftar sofrasına katılan Başkan Alıcık, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Alıcık, Daire Müdürleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, Zabıta Müdürü Erkan Özdemir, Temizlik İşleri Ahmet Özer ve Satın Alma Müdürü Mehmet Çelik ile birlikte yemek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara yemek dağıttı. İftar sofrasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Alıcık, kendisi için ayrılmış masada iftarını yapmak yerine vatandaş ile birlikte aynı masada tabldot tabaklarda iftarını yaptı.

Reklam
Reklam

İftar vaktine kadar vatandaşlara yemek dağıtımında bulunan Başkan Alıcık, Satın Alma Müdürü Mehmet Çelik’in okuduğu iftar duasından sonra bir konuşma yaptı. Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak bu yıl ilkini yaptığımız İftar Sofrasında sizlerle birlikte iftar yapıyor olmaktan mutluluk duydum. İftar Sofrasında Ramazan ayı boyunca her akşam burada sıcak yemek yenilebileceği gibi ihtiyaç sahibi vatandaşımız evine de buradan yemek götürebilecek” dedi.

Başkan Alıcık, Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "Biz de Nazilli Belediyesi olarak bu mübarek ayın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftarını açamayan vatandaşlarımız için kurduğumuz İftar Sofrasında her akşam 800 kişi bu ortamda iftarını yapabiliyor iken 700 kişi de buradan evlerine sıcak yemek götürebiliyor. Yani yaklaşık bin 500 insanımıza buradan ulaşabiliyoruz. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Biz iftar Soframızı kurarken tüm halkımızın yararlanabilmesini amaçladık" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: