Başkan Alıcık’a Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz yıl Nazilli Lisesi bahçesinde bulunan 50. yıl binasının tadilat edilerek anaokuluna dönüştürülmesiyle hizmete açılan...

Geçtiğimiz yıl Nazilli Lisesi bahçesinde bulunan 50. yıl binasının tadilat edilerek anaokuluna dönüştürülmesiyle hizmete açılan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, Okul Aile Birliği Başkanı Şevket Öztunç ve öğrenci velileri Başkan Alıcık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okulun Bahçe düzenlemesi, kalorifer kazanı ve Atatürk Büstü yapılmasını sağlayan ve ayrıca okula oyun parkı hediye eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sadece Zübeyde Hanım Anaokulu için değil bütün Anaokulu, Anasınıfları ve Nazilli’de bulunan tüm okullar için belediye olarak tüm imkanları kullandıklarını ifade etti. Yeni Eğitim-Öğretim yılı başlamadan tüm okulların bakım onarım ve çeşitli ihtiyaçlarını belediye olarak yaptıklarını ifade eden Başkan Alıcık, iç mekan oyun gruplarını söz verdikleri gibi Nazilli’deki Anaokulu ve Anasınıflarına almaya devam ettiklerini söyleyen Alıcık; “Şimdiye kadar 5 Anaokulu ve anasınıfının oyun guruplarını teslim ettik. Biz elimizden geldiği kadar Okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyor yapmaya da devam edeceğiz. İdarecilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız okullarının sorunlarıyla uğraşmak yerine öğrencileri ile ilgilensinler. Öğretmenlerimiz gelecek vaat eden yarının büyükleri çocuklarımız için iyi ve kaliteli bir eğitim verebilsinler” dedi.

Reklam
Reklam

Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Müdürü Hicran Toprakçı ise, “Her zaman eğitimcinin ve öğrencilerimizin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Pırıl pırıl güzel çocuklarımızın eğitim ve öğretiminde ayrıca okulumuza verdiği destek ve hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Okul Aile Birliği getirmiş olduğu çiçeği Başkan Alıcık’a vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: