Başkan Alıcık’tan Çocuk Evlerine Destek Sözü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli yeni İlçe Müdürü Cengiz Ulus, Nazilli Belediye Başkanı Haluk...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli yeni İlçe Müdürü Cengiz Ulus, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Cengiz Ulus, ziyarette yaptığı açıklamada, “Sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde aynı zamanda insanlık vazifesi olan çalışmaları yılmadan, usanmadan gerçekleştireceğiz” dedi.

1966 Bozdoğan doğumlu olan Cengiz Ulus, Bozdoğan ve Nazilli’de çeşitli ilköğretim okullarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Ulus, 3 yıldan bu yana İsabeyli İlköğretim Okulu Müdürlüğü yaparken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli İlçe Müdürü olarak Nazilli’ye atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli İlçe Müdürü olarak görevine başlayan Ulus, Nazilli’de bulunan Sivil toplum örgütleri ve kamu, kurum ve kuruluşlarına tanışma ziyaretlerinde bulunuyor. Ulus, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a da makamında tanışma ziyaretinde bulunarak çocuk evleri ile ilgili ihtiyaçlar konusunda destek istedi.

Reklam
Reklam

Cengiz Ulus yaptığı açıklamada, “Sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde aynı zamanda insanlık vazifesi olan çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Nazilli ve çevresindeki altı ilçeden sorumlu olduklarını söyleyen ULUS, “Bakanlığımızın en başta görevleri başta ailenin korunması olmak üzere yaşlı, yetim, bakıma muhtaç kişileri koruma ve sahip çıkmaktır. Bu çalışmaları yılmadan, usanmadan gerçekleştirileceğini Nazilli halkının bilmesini isterim. Her zaman ihtiyaç sahibinin yanında gördüğümüz sizden de çocuk evlerimiz için destek istiyoruz. Çocuk evlerimizin kuruluşunda çok büyük emeğiniz geçti. Ancak ufak tefek eksikleri mevcut olan bu evlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda desteğinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nazilli İlçe Müdürü Cengiz Ulus’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocuk evlerinden hiçbir zaman ellerini çekmeyeceklerini belirtti. Çocuk evlerinin ne ihtiyacı varsa karşılanacağını ifade eden Başkan Alıcık, Ulus’un çok önemli bir görevi olduğunu belirterek görevinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: