Başkan Altay, Selçuklu Kongre Merkezi’ni İnceledi

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Selçuklu Belediye...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam ‘Selçuklu Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Altay, “Selçuklu Kongre Merkezi tamamlanması ile birlikte Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olacak. Konya ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Selçuklu Kongre Merkezi, çok amaçlı etkinlik alanlarıyla tüm hemşehrilerimiz için olduğu gibi şehri ziyaret eden yerli ve yabancı turistler için de doğal ev sahibi olacaktır. Havaalanı ile kent merkezi arasında anayol üzerinde yer alan kongre merkezi, konut bölgesine yakınlığının sağladığı yaya erişimi kolaylığı ile de gündelik yaşamın bir parçası olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Selçuklu Belediyesi’nin 63 milyon TL ile en büyük yatırımı olan Selçuklu Kongre Merkezi’nde, 2 bin 200 kişilik kongre ve konser salonu, 800 kişilik tiyatro ve gösteri salonu, bin kişilik toplantı ve balo salonu, 3 adet seminer salonu, 4 adet toplantı salonu, 1 adet VIP toplantı odası, 1 adet VIP suit, 1 adet oda tiyatrosu, 1 adet sinema salonu, 1 adet restoran ve 1 adet basın enformasyon odası yer alacak. Restoran-kafeleri tematik dükkanları, cep sineması, atölyeleri ve toplantı mekanları ile kentin yoğun olarak kullanılan buluşma ve cazibe noktası olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: