Başkan Altay’dan Gençlere Öğütler

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlere öğütlerde bulunarak, “Kişisel ve sosyal...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlere öğütlerde bulunarak, “Kişisel ve sosyal sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirin” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kamu kurum ve kuruluşlarının katkılarıyla hazırlanan “İngilizce Yaz Eğitim Kampı” projesine katılan gençlere yönelik, “Bugünkü Gençliği Bekleyen Yarın” konulu konuşma yaptı.

Başkan Altay, gençlerin ileriyi daha rahat görebilen ufku açık ve dinamik bir yapıya sahip olmalarından gurur duyduklarını söyledi. Gençlerin mutlaka hedefleri olması gerektiğini, fakat hedeflere ulaşırken bulundukları konumları en iyi şekilde değerlendirmelerinin gerektiğinin altını çizen Başkan Altay, öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu; “Kişisel ve sosyal sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirin. Sosyal çevreye önem verin. Kitap okumaya, arkadaşlıklarınızı güçlü tutmaya önem verin. En önemlisi anne babanızın kıymetini bilin. Onların beklentilerini boşa çıkarmayın. İyi niyeti hiçbir zaman elden bırakmayın. Öğrenim gördüğünüz branşta en iyi olmaya çalışın. Dinamik bir yapıda yetişmeniz sizin ileride kuracağınız mesleğin ve sosyal yaşantının temellerini atmanızı sağlayacaktır.”

Reklam
Reklam

Konuşmanın sonunda gençlerin sorularını cevaplandıran Başkan Altay, belediye çalışmaları ve eğitimden kültüre kadar gençler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Altay, “Bizim işimiz hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmektir. Vatandaşlarımıza karşı siyaset yapamayız. Her ferdimizin doğumundan ölümüne kadar her şeyi ile ilgilenmek zorundayız” dedi.

Aynı programa katılan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de konuşmasında, başarının özverili çalışma ile mümkün olduğunu ifade etti. Öztürk, gençlerin ilerlemeleri ve başarılı olmaları gerektiğini söyledi.

Program sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a öğrenciler çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: