Başkan Altay'dan muhtarlara bilgisayar

Selçuklu Belediyesi, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarına bilgisayar hediye etti. Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen...

Selçuklu Belediyesi, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarına bilgisayar hediye etti.
Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, muhtarlara bilgisayarlarını teslim eden Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarlarına verdikleri bilgisayar sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Muhtarların, mahallelerde belediyenin gözü kulağı olduğunu anlatan Başkan Altay, muhtarlara hitaben, ''Hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılmasını sağlıyorsunuz. Hemşehrilerimize hızlı, kaliteli ve en iyi şekilde hizmet verebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz bilgisayarları sizlere takdim ediyoruz. Hayırlı hizmetlere vesile olmak amacıyla yaptığımız bu çalışma, iletişimi güçlendirerek vatandaşlara daha iyi hizmet vermenizi sağlayacak.'' dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz de toplantıda yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarına verdiği destek için 'Selçuklu Belediyesi'ne ve Başkan Uğur ibrahim Altay'a teşekkür etti. Selçuklu Belediyesi, 68'i mahalle muhtarlarına, 1'i Muhtarlar Derneği'ne olmak üzere, toplam 69 dizüstü bilgisayar hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz