Başkan Altepe: Sporun Tüm Branşları Için Salon Yapacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da sportif başarıların tesisleşmeyle doğru orantılı olduğunu ifade ederek, Mimar...

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da sportif başarıların tesisleşmeyle doğru orantılı olduğunu ifade ederek, Mimar Sinan Spor Tesisleri’nin de masa tenisine gönül veren sporculara tahsis edildiğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Altepe, Çimen ile birlikte Bursa’da masa tenisinin gelişmesi için masa tenisi sporcularının kullanımına yönelik düzenlenen Mimar Sinan Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe ve Çimen, inceleme sırasında bir de masa tenisi maçı yaptı. Masa tenisindeki başarılı hamleleriyle Çimen’i zorlayan Başkan Altepe, Bursa’nın masa tenisi sporunda da başarılı sporcular yetiştirmesini ve kentte sporda tesisleşmeyi önemsediklerini söyledi. Sporun tüm branşlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Spor Salonu’nu masa tenisi salonu olarak düzenledik. Bu tesis de kısa zamanda faaliyete geçecek. Bursa olarak tüm branşlarla ilgili salonları oluşturmaya devam ediyoruz. Hedefimiz, hem Türkiye’de hem dünya çapında masa tenisinde başarılı sporcular yetişmesidir. Bursa’da yaptığımız bu yatırımlarla masa tenisinin de Bursa’da ivme kazanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ise Bursa’nın sporcu bir başkana sahip olmasının kent adına büyük şans olduğunu söyledi. Çimen şunları kaydetti: “Masa Tenisi Federasyonu olarak Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, halkımıza masa tenisini tanıtmak istiyoruz. Burası bir eğitim merkezinin yanı sıra vatandaşların da masa tenisi sporunu yapabileceği bir mekan olacak. Aynı zamanda 2020 olimpiyatlarında da ülkemizi temsilen milli takıma bu salondan yetişecek sporcuların katılmasını istiyoruz.”

Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da ziyarette hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: