Başkan Altunbaş Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş Mumhane önü ve Kunduracılar esnafını ziyaret ederek...

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş Mumhane önü ve Kunduracılar esnafını ziyaret ederek yaklaşan Ramazan öncesi vatandaşların dinleyerek Ramazan'larını kutladı.

Kunduracılar ve Mumhane önü esnafını ziyaret eden Altunbaş, ”Sık sık esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Bunu da teşkilat olarak yapıyoruz. Esnafımız son dönemde fındık paraları nedeniyle biraz hareketliliğin geldiğin söylüyor. Bizler bundan sonrada esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Yaklaşan Ramazan nedeniylede tüm esnafımızın Ramazanı kutlama imkanı bulduk” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerde vatandaşların sorularını da cevaplandıran Altunbaş, AK Parti iktidarları döneminde enflasyon ve faizin düşmesinden sağlıkta ve diğer hizmetlerde yapılan reformlara, barış sürecinden atılan demokratik adımlara kadar birçok hizmetleri anlattıklarını söyleyen Altunbaş, “Bizler esnaflarımızı ziyaret edelim onların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyelim dedik. Çözebildiklerimizi burada çözeceğiz. Çözemediklerimizi ise not alıp Ankara’ya ileteceğiz. Trabzon’umuz gün geçtikçe gelişerek büyüyor. Son dönemde Trabzon’a yapılan hizmetler ortada. Ak Parti iktidarı ile Trabzon’a her alanda hizmet yağmaktadır. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde yapılan hizmetleri anlatıyor. Halkımızın da bu noktada beklentilerin alıyor ve gerekli yerlere ulaştırıyoruz. Ak Parti merkez ilce teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Trabzon’un ayak basmadığımız ve gitmediğimiz köyü mahallesi kalmamıştır. Bu ziyaretlerimizi artırarak devam ettirteceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: