Başkan Altungün Federasyon Kupası Hakemleri Ve Takımların Yöneticilerini Ağırladı

Kuşadası ve İzmir’de düzenlenen Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Federasyon Kupası'ndaki hakem ve yöneticilere...

Kuşadası ve İzmir’de düzenlenen Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Federasyon Kupası'ndaki hakem ve yöneticilere Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından yemek verildi.

Kuşadası Jade Beach Club’ta gerçekleştirilen yemeğe, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ile Türkiye Basketbol İkinci Ligi(TB2L) Federasyon Kupası’nda görev yapan hakemler ile kupada mücadele eden takımların yönetici ve teknik ekipleri katıldı.

Bu arada, Türkiye Basketbol İkinci Ligi(TB2L) ekiplerinin katılımıyla Kuşadası ve İzmir’de düzenlenen TB2L Federasyon Kupası'nda 1. tur ikinci gün maçları da tamamlandı. Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu ile İzmir’de Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçlar sonunda Selçuk Üniversitesi- Akhisar Belediyesi: 77-69. Bandırma Kırmızı- Best Balıkesir: 71-57, Pertevniyal- Gelişim Koleji: 75-70 ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi- İstanbulspor: 63-55 sonuçları alındı.

Reklam
Reklam

3'er takımlı 6 grupta tek devreli lig usulüyle oynanan TB2L Federasyon Kupası’nda Kuşadası ve İzmir’de oynanan ilk tur maçları sonunda gruplarında birinci olan 6 takım Bursa'daki 2. tur mücadelelerine yükselecek. İkinci turda 2 grupta mücadele edecek ekiplerden gruplarını ilk sırada tamamlayanlar finalde karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz