Başkan Arıkan 300 amatör sporcuya malzeme dağıttı

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ilçede bulunan 15 amatör spor kulübündeki 300 sporcuya malzeme yardımı...

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ilçede bulunan 15 amatör spor kulübündeki 300 sporcuya malzeme yardımı yaptı.
Ahmet Cevdet Yağ Spor Tesislerinde düzenlenen törenle dağıtılan malzeme yardımı, hem kulüp yöneticilerini hem de minik sporcuları çok sevindirdi. Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, amatör spor kulüplerini her zaman desteklediklerini söyledi.
Başkan Arıkan, “Geçmişte olduğu gibi, amatör spor kulüplerine ve sporcularına bugün de destek vermeye devam edeceğiz. İlçemizde bulunan 15 amatör spor kulübündeki 300 sporcuya kış sezonunda hem antreman hem de maç sırasında kullanacakları malzemeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımız inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda buyük kulüp ve takımlarda spor hayatlarına devam edeceklerdir” dedi.
Adana Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Gülleri de Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın özellikle amatör spor kulüplerine gösterdiği yakın ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
Gülleri, "Başkan Arıkan, her zaman yanımızda oldu. Hiçbir zaman isteklerimizi geri çevirmedi. Sporcular adına Başkan Arıkan’a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Törenin ardından 300 sporcuya, şort, t-shirt, krampon, futbol topu, eldiven, tekmelik, yağmurluk ve maç forması dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz