Başkan Arıkan, Yaşlıları Unutmadı

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla bir araya...

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla bir araya geldiği yaşlılara çeşitli hediyeler dağıttı.

Adana Huzurevi ile Seyhan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın davetlisi olarak, öğle yemeğinde Hayalpark’ta bir ara geldi. Çocukların geleceği ne kadar önemliyse, yaşlıların da o kadar önemli olduğunu ifade eden Başkan Arıkan, “Millet olarak yaşlıları yük değil, büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahibiz. Bizim için atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi ve elleri öpülesi kişilerdir. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Yaşlıların, sadece belirli gün ve haftalarda anılmaması gerektiğini de vurgulayan Başkan Arıkan, yemeğe katılan yaşlılara çeşitli armağanlar verdi. Bu arada, Hayalpark kapalı havuzu da gün boyunca yaşlılara tahsis edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: