Başkan Arslan, Kur’an Kursu Öğreticileriyle Yemekte Buluştu

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yemekte Kur’an kursu öğreticileri ile bir araya geldi.Programa, İl Müftüsü...

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yemekte Kur’an kursu öğreticileri ile bir araya geldi.

Programa, İl Müftüsü İzani Turan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve il merkezinde görev yapan bayan Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Programda İl Müftüsü İzani Turan, Kutlu Doğum etkinliklerinin değerlendirmesini yaptı. Başkan Arslan’a etkinliklere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kutlu Doğum etkinliklerine ellerinden geldiğince destek olduklarını belirterek, 'En hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğretenlerdir' hadisine mazhar olan kişiler oldukları için din görevlilerini tebrik etti.

Reklam
Reklam

Ağrı Belediyesi'nin hizmetlerinin slayt gösterisinin ardından yemek yenildi. Yemek sonunda Başkan Arslan başta İl Müftüsü olmak üzere davete katılanlara çini tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: