Başkan Arslan, Okul Müdürleri Ve Sendika Temsilcilerine Çalışmaları Anlattı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, seçim öncesi 14 proje vaadinde bulunduklarını, bunların çoğunu gerçekleştirdiklerini, 2014...

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, seçim öncesi 14 proje vaadinde bulunduklarını, bunların çoğunu gerçekleştirdiklerini, 2014 yılına kadar biteceğini söyledi.

Belediye Başkanı Arslan, Cumhuriyet Caddesi'nin yenilenmesi, Eski Van Caddesi'nin 2. Etap yapılandırması ve 4 yıl içinde belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için ilkokul, ortaokul, lise müdürleri ile Ağrı merkeze bağlı cami imamlarıyla istişare için biraraya geldi.

Başkan Arslan, ”Bizler sizlerin hizmetkarları olarak yapmış olduğumuz bu hizmetleri yeterli görmüyoruz, yapılan projelerin dahası, fazlası olmalıdır. 86 yıl önce kurulmuş olan bu vilayetin yılların açmış olduğu makası kapatması için çok zamana ihtiyaç var, çok imkâna ihtiyaç var ama tüm zaman kısıtlığına ve imkânsızlıklara rağmen birçok ilke imza attık. Herkesin yıllardır konuştuğu Kağızman Caddesi neden genişlemedi, genişletilemedi deniliyordu. 2010 yılında bayındırlık bakanımızı ilimize getirerek Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol sonucunda Kağızman Caddesi'nin genişletme kararını aldık, 2011 yılında da diğer işlemleri bitti, 2012 yılında yıkımını bitirdik ve bu senenin temmuz ayına kadar da tüm kaldırım ve asfalt çalışmaları bitilmiş olacaktır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: