Başkan Asım Sürer, Final Oynayacaklarından Emin

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, ‘Altın Kızlar’ olarak nitelendirilen Altınova Belediyespor’ın Yıldız Bayan Voleybol...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, ‘Altın Kızlar’ olarak nitelendirilen Altınova Belediyespor’ın Yıldız Bayan Voleybol takımının başarısından oldukça memnun olan Belediye Başkanı Asım Sürer, takımının final oynayacağına inanıyor.

Altınova’da gençleri kötü alışkanlılardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek adına yoğun çabalar gösteren Başkan Sürer, bu çabaların sonucunu aşmaya başlamaktan ise son derece memnun. Beldede sporun her türlüsüne destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Sürer, elde edilen başarıların ise tesadüf olmadığını vurgularken, bu kapsamda halen daha maçları süren Altınova Belediyespor’un başarılı voleybolcularının şampiyonluğu kazanmaları halinde, beldeye bir kapalı spor salonu yaptırma sözü vermeyi de ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

FİNAL KARŞILAŞMALARI AYVALIK’TA OYNANACAK

Öte yandan, Türkiye Voleybol Federasyonu’nu tarafından daha önce Bursa, Eskişehir yada Balıkesir’de oynanacağı açıklanan yarı final karşılaşmalarının, sürpriz bir kararla Ayvalık’ta oynanacağını öğrenen Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, federasyonun aldığı bu kararı memnuniyetle karşıladı. Sürer; muhabirimize yaptığı açıklamada, “Takımımız Altınova ve Ayvalık taraftarının desteğini alarak, Ankara’daki ve Altınova Ayvalık taraftarı desteğini de arkamıza alarak Ankara’da final oynayıp, Türkiye kupasını kazanacaktır” tahmininde bulundu. Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Altınova Belediyespor Yıldız bayanlar Voleybol Takımının antrenörü Sedat Oğuz’un ‘Altınova’nın yenilmezliğini herkese gösterdik. Amacımız Ankara’daki karşılaşmaların ardından Türkiye Şampiyonluğunu beldemize getirmektir” şeklindeki sözlerine de; “ Başta Hocamız Sedat Oğuz olmak üzere yöneticileri ve tüm oyuncuları gönülden kutluyorum. Siz Türkiye Şampiyonu olmayı hak ettiniz. Sizlerle daha sonraki buluşmamızda buraya büyük kupa ile geleceğinize inanıyorum. Müzemizde büyük kupa için yerimiz hazır” sözleriyle yanıtladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz