Başkan Aşkın Kent Meydanı Çalışmalarını İnceledi

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Yunus Emre Kent Meydanı ve Çevre Düzenlemesi kapsamında yapılan çalışmaları...

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Yunus Emre Kent Meydanı ve Çevre Düzenlemesi kapsamında yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Geçen ay içerisinde ihale edilen ve inşaatı başlayan çalışmaların 2014 yılı sonuna kadar bitirilmesini hedeflediklerini ifade eden Başkan Aşkın'a, Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı ve Fen işleri ekibi eşlik etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Aşkın, proje hakkında teknik bilgileri aldıktan sonra esnafın ve vatandaşların görüşlerini almayı da ihmal etmedi.

Kula yenilenen ve yeni kazanılan meydanlarıyla nefes alıyor diyen Başkan Aşkın Kula daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak ve çevreyi güzelleştirmek için yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Kula Kent Meydanı Çevre Düzenleme çalışmalarının başladığını ve hızla devam ettiğini dikkat çeken Aşkın, "Modern şehircilik ilkesinden asla taviz vermeyeceğiz. Kentliye yakışır bir çevre, modern bir şehir yapılanması için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: