Başkan Ataç Kariyer Günlerinde

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi öğrencileriyle kariyer günleri...

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi öğrencileriyle kariyer günleri etkinliğinde bir araya geldi.

Başkan Ataç, başarılı ve mutlu bir gelecek planı için öncelikli adımın meslek seçiminden geçtiğini belirterek, sevdiği mesleği seçen öğrencilerin gelecekte daha başarılı bir yaşam sürebileceklerini söyledi. Ataç, kendi yaşamından örnekler vererek, diş hekimi olmasına ve mesleğini severek yapmasına sebep olan şeyleri anlatarak, gençlerin kariyer planı yaparken izlemeleri gereken yollar konusunda ipuçları verdi.

Reklam
Reklam

İlkelerinden taviz vermeyen, çalışkan, hata yapmaktan korkmayan, sosyal, gelişmeleri izleyen gençlerin daha başarılı olacağına dikkat çeken Başkan Ataç, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Ataç daha sonra gençlerle Bayrak Töreni’ne katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: