Başkan Atalay: Okuma Salonlarında Insana Yatırım Yapıyoruz

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, okuma salonlarında insana yatırım yaptıklarını belirterek, “Bingöl Belediyesi bünyesinde faaliyet...

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, okuma salonlarında insana yatırım yaptıklarını belirterek, “Bingöl Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten okuma salonlarında bin öğrenci ücretsiz eğitim alıyor." dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, belediye bünyesinde faaliyet yürüten okuma salonlarında eğitim gören bin öğrenci arasında yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ödül töreni öncesinde konuşan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, okuma salonlarında her yıl SBS başarıları, etüt eğitimi, yeme, içme, yatma ve bütün ihtiyaçların ücret almadan karşılandığını söyledi. Başkan Atalay, "100 kişilik yurdumuzda, restaurantımızda, spor tesislerimizde her türlü imkanlardan faydalanmaktadırlar. Bizim amacımız tabiki Bingöl’ün fiziki altyapısını, üstyapısını tamamlamaktır. Ancak bununla birlikte insana yatırım yapmaktır. Yıl içerisinde en az 2 defa çocuklara bilgi yarışması düzenleniyor. Yarım elma gönül alma adına burada başarı gösteren çocuklarımıza da ‘marifet iltifata tabidir’ kuralından hareketle bir takım hediyeler veriyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Atalay, konuşmasından sonra derece giren öğrencileri yanına alarak hediyelerini verdi. Bilgi yarışmasında 1. olan Abdulbaki Ergörmüş’e tam altın, 2. olan Yusuf Taşçı ve Hakan Karagöl’e yarımşar altın, 3. olan Şerafettin Kalçık’a cep telefonu, 4. olan Ahmet Bozkurt’a çeyrek altın, 5. olan Nurullah Bayar’a MP4, 6. olan Osman Tartar’a MP3 hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: