Başkan Atay yol çalışmalarını denetledi

Efeler Belediye Başkanı M.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Hasanefendi Mahallesi yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
20 gün önce onarım çalışmaları başlayan Hasanefendi Mahallesi, yeni sokaklarına kavuşacak. Geçtiğimiz hafta çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların sonuna yaklaştı. Çalışmaların neredeyse tamamlandığı mahallede iki sokakta daha parke döşemesi yapılmasının ardından, yollar hizmete girecek.
Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Atay, çalışmaların kısa sürede bitmesi için ekiplere talimat verdi. Ayrıca mahallede bulunan, Fuat Şahin Erlaçin parkı ile ilgili peyzaj çalışmalarının başlatılması için gerekli ekipler bilgilendirildi.
Mahalle esnafının önerilerini dinleyip, vatandaşla çay içen Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, talepleri olduğu zaman anında çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz