Başkan Ayanoğlu, Kur'an Kursunda Okuyan Öğrencileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’deki Kur’an kurslarını ziyaret ediyor. Selahaddin Eyyubi Öğrenci Yurdu ile...

Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’deki Kur’an kurslarını ziyaret ediyor. Selahaddin Eyyubi Öğrenci Yurdu ile Fuat Yağcı Camii Kur’an Kursu'nu ziyaret eden Başkan Ayanoğlu, öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Kur’an-ı Kerim’i öğrendikleri için öğrencileri tebrik eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, “Yaz tatilinizi hayatınızın en anlamlı değerlerini öğrenerek geçiriyorsunuz. Ne mutlu size ki Allah’ın kelamını, Kur’an-ı Kerim’i öğreniyorsunuz. Ama sadece okumayı öğrenmekle kalmayın. Anlamaya da çalışın. Anladıklarınızı da hayatınıza uygulayın. Peygamber Efendimiz (sas), “İçinde Kur’an’dan bir şey olmayan kişi harap bir eve benzer diye buyuruyor.” Şu an öğrenmekte olduğunuz Kur’an-ı Kerim, önce sizi aydınlatacak. Aldığınız bu aydınlığı da sizler ilerde insanlığa taşıyacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum. Allah, sizlere zihin açıklığı versin.” dedi.

Reklam
Reklam

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yaptığı konuşmaların ardından Kur’an Kursu öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: