Başkan Ayaz 19 Mayıs Mesajı Yayınladı

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramıyla ilgili bir...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramıyla ilgili bir mesaj yayıladı.

Başkan ayaz mesajında şu ifadelere yer verdi: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye'de gençliğin kendini ifade ettiği güzel günlerden biri. Bu ülkenin ümidi, heyecanı, enerjisi, itici gücü olan gençlerimizin sağlıklı, iyi eğitimli olmaları hepimizin önceliğidir. Sorumluluk alan ülkem ve geleceği için neler yapabilirim duygusuna sahip gençlerimizle gurur duyuyoruz.

Reklam
Reklam

Hem yerel yönetim hem de hükümet düzeyinde gençlik eksenli çalışmalarımızın temelinde gençliğe duyduğumuz güven yatıyor. Başiskele henüz çok genç bir belediye. Daha fazla demokrasi, daha fazla hizmet arzusu ve enerjisiyle doluyoruz.

Gençlerimizi hem örnek alıyor hem de onlara örnek oluyoruz. Stadyumlara sıkışmamış, sokakla, halkla iç içe sivil bir yaşamın tüm renklerini yansıtan 19 Mayıs kutlamalarını ülkece artan dinamizmimize katkı sağlamasını diliyor, gençlerimize muhabbetimizi sunuyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: