Başkan Ayaz 4 Nolu Taşıyacılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 4 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen İsmail Özkar ve...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 4 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen İsmail Özkar ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Kooperatif üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Ayaz, Mehmetağa mahallesine yapılacak katlı otopark ardından kent meydanı ve bilgi evi projesi hakkında bilgiler aktardı.

Sabah kahvaltısında gerçekleşen buluşmada Kooperatif Başkanı Özkar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Başiskele ilçemiz, başkanımız Hüseyin Ayaz ile kaliteyi yakalamıştır. Önceliği insanlara verip, sımsıcak muhabbetiyle tüm ilçe ve halkımızın sevgisini kazanmıştır. Başiskele’de yatırımların önünü açan Başkanımız, kamu ve özel yatırımlarla yeni iş imkanlarını ilçemize kazandırmış bu alanda da öncü olmuştur. Bunun yanı sıra ilçemizde tüm imkanlarını kullanarak, işsizlere aş olmuş onların da hayır duasını almıştır. Ben inanıyorum başkan Ayaz’la ilçemiz önümüzdeki yıllarda kültür ve sanat şehri de olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Hüseyin Ayaz, kendilerinin geçici kurumların ise kalıcı olduğunu ifade eden Başkan Ayaz, ‘’Başiskele’de imar planlarını hazırladık. Planlı bir şekilde bundan sonra yapılaşmalarımız devam edecek. Mehmetağa mahallesinde ki Kullar Merkez Camii önünde katlı otopark, kent meydanı ve bilgi evi yapımı çalışmasına başlayacağız. Bu iki aşamada yapılacak. İlk olarak katlı otopark ardından kent meydanı olacak. Bizler geçiciyiz. Ama kurumlar kalıcıdır. Önemli olan yarınlarımıza iyi eserler bırakmaktır. Ben buradaki komşularımızla olan ilişkilerimizi hep örnek gösteriyorum. Kooperatif Başkanımızda yaptığımız tüm işlerde bize yardımcı oldu. Bununla birlikte bize kim yardım ettiyse bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Biz seçim sürecinde vaat ettiklerimizi tek tek hayata geçirdiğimiz gibi, listemizde olmayan işleri de yapıyoruz. Burası da buna iyi bir örnektir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: