Başkan Ayaz Ev Toplantılarını Sürdürüyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ev toplantılarını sürdürüyor.Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yoğun iş temposunun dışında...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ev toplantılarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yoğun iş temposunun dışında akşamları da vatandaşlarla sohbet etmeye önem gösteriyor. Her hafta gerçekleşen sohbet buluşmasında vatandaşlara belediyenin yaptığı hizmet ve yatırımlardan söz eden Başkan Ayaz, yeni projeleri açıklayarak mahallelinin beklentilerine yanıt veriyor.

Başkan Ayaz bu toplantılar kapsamında geçtiğimiz gün Vezirçiftliği mahallesine konuk oldu. Aydın Gedikli’nin evinde gerçekleşen buluşmaya mahalle sakinleri de ilgi gösterdi. Buradaki sohbette Başiskele ilçesinin yüzde 240 değer arttığına dikkat çeken Ayaz, “İlçemizde sanayi alanını kısıtladık. Planlamalarımızı tamamladık. Bundan sonra bize sanayi gerekmiyor. Doğamızı, çevremize sahip çıkacağız. Turizm ve ticaret merkezi olarak anılacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Başiskele ilçesinin büyük kamu yatırımlarının merkezi olacağını belirten Başkan Ayaz, “İl Emniyet Sarayı tüm birimleriyle birlikte buraya gelecek. Bu 20 bin personel demek. Bunun en az beş bini Başiskele’de yaşayacak. Bunun yanı sıra Ovacık Mahallesindeki Baumax’ın bulunduğu alanının hemen yanına Medical Park ve Akademi Hastanesi, bir alış veriş merkezi gelecek. Bu ne demek en az üç bin kişiye istihdam demek, iş demek. Otellerimiz yapıldı. Buna ek olarak iki otel daha yolda. O yüzden bundan sonra Başiskele yatırımlarıyla anılacak. Biz sizlerden aldığımız güçle emaneti koruduk, sahip çıktık. Bundan sonra geliştirmeye hatta daha da ilerilere taşımaya devam edeceğiz. Çünkü ne yaptığımız iyi biliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: