Başkan Ayaz Muhtarlarla Buluştu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını bu ay Yuvacık...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını bu ay Yuvacık Barajı Karaaslan tesislerinde gerçekleştirdi. İlçede bulunan köy ve mahalle muhtarlarının neredeyse eksiksiz katıldığı toplantı da Başkan Ayaz muhtarlara; “Başiskele’nin baş aktörleri” diye hitap ederek, “ Sizlerin sayesinde ilçemiz turizm noktasında Kocaeli’nin lokomotifi oldu” diye konuştu.

Güzel bir akşamda gerçekleşen yemekli buluşmaya Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar da hazır bulundu. Özkar Başiskele’nin her yerde konuşulduğuna dikkat çekerek, “ Başiskele İlçemiz Başta Başkan Hüseyin Ayaz olmak üzere tüm ekibiyle güzel hizmetler yapmaktadır. 12 ilçe arasında ilçemiz hep ileri giden saygın bir ilçe olmuştur. Kendisinden çok memnunuz. Bizlere değer veren belediye başkan ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Bizim isteklerimize her zaman olumlu yanıt vermişlerdir.

Reklam
Reklam

Başkan Hüseyin Ayaz’da konuşmasında özetle şunları söyledi: “ Değerli muhtar arkadaşlarım. Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısını bu ay doğal güzellikler ile birlikte bülbül sesleri altında gerçekleştiriyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönem çalışma programı içinde yine köy ve mahallelerimizde gücümüz yettiği kadar sizlerle birlikte sevgi çemberi içinde çalışacağız. Biliyorsunuz önümüzde ki yıl seçim var. Bizim bakış açımız; sıfatımız ne olursa olsun birbirimize ağabey, kardeş dost gibiyiz. Bu birlikteliğin bundan sonra da devam etmesini diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: