Başkan Ayaz Yeniköy Mahallesini Ziyaret Etti

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeniköy Merkez Mahallesi Drama ve...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeniköy Merkez Mahallesi Drama ve Ramadan Sokakta yapımı biten ve tamamlanmak üzere olan iki yeni parkı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu ve meclis üyesi Numan Tonka ile birlikte inceledi.

Başkan Ayaz, hizmet turunda Drama Caddesi üzerinde eski belediye binasını yıkarak oluşturduğu biten meydan projesinin birinci etabı hakkında bilgiler aktardı. "Bu parkta Osmanlı mimarisinde yapılan şark köşesi, Osmanlı çeşmesi, mini bir kuyu, dere yatağı, saat kulesi ve havuz bulunuyor” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Ramadan Sokak'ta muhteşem manzaraya sahip teraslı süs havuzu bu hizmetin ikinci etabı olarak dikkat çekiyor. Ayaz, “Yeni projede bölgeye şelalesi olan oturma teraslı süz havuzu yapılıyor. Bu eşsiz manzaradan halkımız daha fazla yararlansın diye havuzun çevresine de oturma bankları yapılacak. Önümüzdeki aylarda bunları açılışı olacak. Özellikle yaz aylarında genç yaşlı herkesin toplanma yeri olacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: