Başkan Ayaz'dan Belediye Personeline Büyük Jest

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, alt yapıdan üst yapıya, yeni yollardan, örnek mahallelere kadar...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, alt yapıdan üst yapıya, yeni yollardan, örnek mahallelere kadar adeta kabuk değiştirmesine vesile olan mesai arkadaşları için bir dergi hazırlattı.

Ayaz, “Takım arkadaşlarım” dediği; Başiskele’nin geleceği için birlikte yürüdüğü mesai arkadaşlarına verdiği önemi ve değeri göstermek için 8 sayfalık güzel bir çalışma ile bugünlerde işçisinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personeline yönelik özel hazırlanan dosyada; “ Aile reisin bir kahraman” yazılı bir dergi ile çalışanının yer aldığı personel fotoğraf bulunuyor.

Reklam
Reklam

Katalogun içinde ise Başkan Ayaz; “ Hanımefendi, sevgili eşinizin emeğinin farkında mısınız?” diye eşlere sesleniyor. Çalışmaların anlatıldığı fotoğrafların ardından son sayfada ise evlatlar da unutulmamış.

Başkan Ayaz, geleceğimiz olan çocuklara şöyle sesleniyor; “ Başiskele’nin geleceği olan sevgili evlat, babacığının bıraktığı mirasın farkında mısın?” Oldukça duygusal kaleme alınan bu sözlerle, Başiskele Belediyesi’ndeki aile duygusunun ne kadar güçlü olduğu vurgulanıyor.

Bu özel çalışma önümüzdeki haftalarda tek tek personelin kapısı çalınarak dağıtılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: