Başkan Ayaz’dan Çalışanlara Bayram Hediyesi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, çalışanlara bayram hediyesi dağıttı.Başkan Ayaz, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi işçisinin...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, çalışanlara bayram hediyesi dağıttı.

Başkan Ayaz, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi işçisinin yüzünü güldürerek maaşları tüm haklarıyla birlikte eksiksiz ve tam ödeyerek çalışanlarına deyim yerindeyse çifte bayram sevinci yaşatmıştı. Bununla kalmayan Başkan Ayaz, tüm personeline bayram için hazırlattığı bayram poşetleri dağıttı.

Başiskele Belediyesi Yeniköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen dağıtım programına bizzat katılan Başkan Ayaz, dağıtım öncesi işçilerle bir süre sohbet etti. Ardından çalışanlar için hazırlanan özel poşetleri personeline dağıtarak onların bayramını da erkenden tebrik etti.

Reklam
Reklam

Başkan Ayaz, “Belediyemizde çalışan işçi, memur, sözleşmeli ve şirket elemanlarımıza alacaklarını bayram öncesi ödemenin huzuru içindeyiz. Bugünde tüm çalışanlarımıza çam sakızı çoban armağanı bir de bayram hediyesi hazırladık. Umarım mutlu etmişizdir. Çünkü biz bir aileyiz onları sevinci ve mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. O yüzden tüm çalışanlarımız bizim için değerlidir” dedi.

Başkan Ayaz, son olarak Başiskele’de kent bayramlaşmasının bayramın birinci günü saat 12.00’de Karşıyaka Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: