Başkan Aydınlı'dan Başarılı Sporculara Ödül

Merzifon Belediyespor judocusu Kezban Kalaycı, Tuğçe Köse ile antrenör Esra Hökelek ve İlçe Spor Müdürü...

Merzifon Belediyespor judocusu Kezban Kalaycı, Tuğçe Köse ile antrenör Esra Hökelek ve İlçe Spor Müdürü Erdal Aydınlı Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydınlı, katıldıkları müsabakalarda Türkiye 3. olarak dereceler elde ettiğini söyledi. Genç sporculardan yeni başarılarla Merzifon’un adını duyurmalarını isteyen Aydınlı, şöyle konuştu:

“Bizler daima sporun ve sporcularımızın yanındayız. Tek beklentimiz hem kendileri hem de güzel Merzifon’umuz adına yeni başarılara imza atmaları. Sporcularımıza başarılar diliyor, kazandıkları müsabakalar nedeniyle ilçe spor müdürümüzü, çalışma hocalarını ve kendilerini ayrı ayrı kutluyorum.”

Reklam
Reklam

Beden eğitimi öğretmeni ve judo antrenörü Esra Hökelek ile İlçe Spor Müdürü Erdal Aydınlı ise Belediye Başkanı’na spora verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Ziyarette Başkan Aydınlı başarılı sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: