Başkan Aydoğan'ın Urfa Ziyareti

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve belediye personeli Şanlıurfa'da gezi ve incelemelerde bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve belediye personeli Şanlıurfa'da gezi ve incelemelerde bulundu.

Başkan Aydoğan, belediye personelini motive etmek ve vizyonlarını genişletmek amacıyla gerçekleştirdiği inceleme gezilerine Şanlıurfa ile devam etti. İlk olarak Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile görüşen Aydoğan, kent hakkında bilgiler aldı. Afşin heyetine yakın ilgi gösteren Vali Cerrah, "Afşin heyetinin ziyaretinden son derece mutlu oldum. Hemşerilerimin zaman zaman beni ziyaret etmesi gerçekten çok güzel. Bu ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Aydoğan ise Vali Güvenç'i Yemliha Yürüyüşüne davet ederek, Eshab-ı Kehf Gravürü takdim etti. Daha sonra Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu'nu da ziyaret eden heyet, Şanlıurfa Belediye Başkanvekili Ahmet Al'dan da yerel yönetim çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Aydoğan, yapılan gezilerle bu şehirlerdeki belediye faaliyetlerini yerinde görmek, hem de 2 Haziran'da düzenlenecek "Yemliha Yürüyüşü"ne insanları davet etme fırsatı yakaladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Her yıl, belediye çalışanlarımızın vizyonlarını daha da genişletmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek ve kurumsal kimliğimize daha hızlı kavuşmak için çeşitli inceleme gezisi düzenliyoruz. Bu yıl ilk olarak Şanlıurfa'ya geldik. Burada hem hemşerilerimizi 2 Haziranda yapacağımız 'Yemliha Yürüyüşü'ne davet ettik hem de yeni projeleri inceledik. Ziyaretlerde hemşerilerimiz gerçekten çok büyük yakınlık gösterdi. Ben ve ziyaret ekibindeki arkadaşlarım çok mutlu bir şekilde şehirden ayrıldık. Bizi ağırlayan ve çok büyük ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Tanır Belediye Başkanı Nurettin Sarıkaya ve Afşin Belediyesi çalışanlarının katıldığı gezide, ziyaret edilen kişilere Eshab-ı Kehf gravürleri hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: