Başkan Aziz Yıldırım'dan Snaijder Yalanlaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Inter forması giyen Wasley Snaijder'in transfer edileceği ile ilgili çıkan haberleri...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Inter forması giyen Wasley Snaijder'in transfer edileceği ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulubün resmi internet sitesinde Başkan Yıldırım imzalı açıklamada şunlara değinildi:

"Kulübümüze emek vermiş, formamızı başarıyla taşımış eski oyucularımızdan Emre Belözoğlu'nun yerini alacak oyuncu için tüm mesaimi harcadığım iddia edilmektedir. Haberdeki bu iddialar ve tarafımdan transfer edileceği öne sürülen Sneijder ismi, gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır."

Reklam
Reklam

Yıldırım yaptığı açıklamada, takıma dair transfer yetkilisinin Ali Yıldırım ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın olduğunu hatırlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: