Başkan Baday, Çalışma Alanlarını Denetledi

Mardin'in Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Haşim Baday, ilçenin bir çok yerinde devam eden yol, kaldırım,...

Mardin'in Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Haşim Baday, ilçenin bir çok yerinde devam eden yol, kaldırım, mucurlama, kanal, kilit parke taşı, yeşillendirme çalışmalarını yerinde denetledi.

Çalışma sahalarında yürütülen hizmetlerin her aşamasını titizlikle denetlediklerini belirten Başkan Vekili Baday, çalışmaların hedeflenen zamanda bitirilebilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Her gün düzenli bir şekilde, devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Şemsettin Sulhan, Burhan Kurhan ve birim amirleri ile birlikte denetlediklerini dile getiren Baday, denetimin çok önemli olduğunu söyledi. Baday, "Sürdürülen çalışmaların zamanında bitirilmesi ve gerçekleşen hizmetlerin kalitesi bakımından denetimlerimizi aralıksız sürdürmeye gayret ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz