Başkan Başer: Yozgatlıları Çiğdem Şenliği'ne davet etti.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bu yıl ikincisi düzenlenecek Çiğdem Pilavı Şenliği'nin valilik, belediye ve...

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bu yıl ikincisi düzenlenecek Çiğdem Pilavı Şenliği'nin valilik, belediye ve üniversite işbirliği ile yapılacağını söyledi. Başer bütün Yozgat halkını şenliğe davet etti.

Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, Çiğdem Pilavı Şenliği'ni, 7 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikle kutlayacaklarını belirtti.

Bu yılki şenliği Yozgat Valiliği, Belediye ve Bozok Üniversitesi işbirliği ile kutlayacaklarını kaydeden Başer, "Bu yıl geçen yıldan farklı olarak faytonla hedik dağıtımı yapılacak. Cumartesi günü saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak çiğdem gezdirme, Evci Köyü Halk Oyunları Ekibi, gelenek ve göreneklerimizden oyun, çiğdem pilavı ikramı ve faytonla hedik dağıtımı olacak. Ben bu vesile ile tüm halkımızı şenliğimize davet ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: