Başkan Baykan, Milletvekillerine Sahip Çıktı

Adıyaman’da bir vatandaşın milletvekillerine yönelik hakaret içeren sözlerinin medyada yer alması üzerine açıklama yapan İl...

Adıyaman’da bir vatandaşın milletvekillerine yönelik hakaret içeren sözlerinin medyada yer alması üzerine açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, milletvekillerine haksızlık yapıldığını söyledi.

Samsat’ın Çiçek Köyü’nde bir vatandaşın milletvekillerine hakaret içeren sözlerinin televizyon programında yer alması üzerine oluşan gündemin ardından İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, basın açıklaması yaptı.

Necmi Baykan, milletvekillerine yönelik yapılan eleştirilerin kendilerini üzdüğünü belirterek, “Milletvekillerimize yönelik atfedilmiş olan gayri ciddi laflar biz üzmüştür. Beş milletvekilimiz de Adıyaman bölgesine en ücra köşesine hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti tüm zamanlarda seferber etmişlerdir. Hem ailelerine hem sağlıklarından fedakarlık ederek her zaman Adıyaman için çalışmışlardır. İnsanüstü, gayret sarf ederek çalışıyorlar. Vatandaşımızın maksadını aşarak söylemiş olduğu bir laf, arkadaşlarımızın da hak etmediği bir cümledir. İçme suyuyla ilgili milletvekillerine yönelik eleştiriler yersizdir. Recep grubu ile buraya su verilmektedir. Recep grubu Türkiye’de içme suları bakımında en kaliteli sularından biridir. Buranın sevk ve idaresi içme suyu birliğindedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: