Başkan Bayram Düzce’nin Ekabirlerini Ağırladı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kentin tanınmış esnaf ve sivil toplum kuruluş önderlerini ağırladı.Düzce’de yıllardan...

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kentin tanınmış esnaf ve sivil toplum kuruluş önderlerini ağırladı.

Düzce’de yıllardan beri çeşitli iş kollarında esnaflık yapan aynı zamanda yine uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında başkanlık görevlerinde bulunan tanınmış kişiler Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın daveti üzerine başkanlık makamında bir araya geldiler.

Düzce’nin Ekabirleri olarak bilinen Ahmet Güney, Erol Çakman, Kadir Özçelik, Naci Acar, Necdet Üstüner, Seyfettin Yüksel ve Yunus Güngör bir araya gelerek başkanlık makamında buluştular.

Reklam
Reklam

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kente büyük hizmetleri ve emekleri olan değerli insanları ağırlamaktan memnunluk duyduğunu belirtti ve “Düzce’nin ekabir insanları diyebileceğimiz değerli insanları bir arada görmek beni mutlu etti. Herkesin tanıdığına inandığım bu insanların Düzce’ye büyük hizmetleri olmuştur ve halen de olmaktadır. Onların görüşleri ve önerileri benim için önemlidir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: