Başkan Bayram, Partisi İle Arasında Bir Problemin Olmadığını Söyledi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK?Parti Teşkilatı ile arasında bir problemin olmadığını söyledi.Düzce Belediye?Başkanları toplantısında...

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK?Parti Teşkilatı ile arasında bir problemin olmadığını söyledi.

Düzce Belediye?Başkanları toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayram, teşkilat ile arasında sorun olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

Siyasetin basının en çok malzeme olarak kullandığı bir oluşum olduğunu söyleyen Başkan Bayram, “Bizim teşkilatla ilgili kesinlikle bir sıkıntımız yok. Teşkilatın da bizimle bir sıkıntısı yok. Bir çok çalışmayı birlikte yapıyoruz. Ama belki bizim teşkilatta aramızın açık olmasını isteyenler olabilir. Ya da problem yaşamamızı isteyenler olabilir” dedi.

Reklam
Reklam

2001'den bu yana AK Parti teşkilatının içinde olduğunu anlatan Bayram, teşkilatçılığın ne olduğunu iyi bildiğini vurguladı. Teşkilatla belediye ilişkileri açısından nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini iyi bildiğini söyleyen Başkan Bayram, “Dolayısıyla böyle bir problemimiz kesinlikle yok. Basın zaman zaman böyle şeyler yazabiliyor. Bizim yaşadığımız problem yok. Bizim hem teşkilatı hem de belediyeciliği bilmemiz açısından yaşayacağımız bir problem görünmüyor. Siyaset farklı bir zemin. Birileri 'Keşke böyle bir şey olsa' diye talepte bulunabilir. Olmayan şeyleri konuşabilir. Zaman zaman duyuyoruz. Böyle bir şey olmadı, bundan sonra da olmaz'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: